Відтепер будівельні роботи здійснювати легше

Тра 21, 2018

Алмазний відрізний диск DT 350 U придатний для різних видів робіт. Він якісний та знижує витрати.

Старий бетон, тверда гірська порода, черепиця та багато інших матеріалів: ріжучі роботи, які чекають на вас у будівництві, дуже різноманітні. Для того, щоб Ви могли надійно працювати, без потреби постійно міняти інструменти, компанія Klingspor розробила універсальний алмазний диск з дуже добрим співвідношенням ціни та продуктивності: DT 350 U. Диск для універсального використання не тільки для різних матеріалів, але і для різних інструментів: циркулярних станків, електричних нарізувачів швів та бензорізів до  20 кВт.

10075 Klingspor DT350U 03 Anwendung

«В той час, коли більшість конкуруючих алмазних відрізних дисків, які мають приблизно ту саму ціну, виробляються та спікаються в Азії, для нас важливо, щоб продукти розроблялися в Німеччині та виготовлялися в Україні, а також використовувався якісний диск, де сегменти приварюють лазером», каже Антон Бодрін, продакт-менеджер компанії Klingspor.

При лазерному зварюванні забезпечується більш міцне сполучення між сегментом та диском, має більш високу якість і витримує більші навантаження. Саме тому DT 350 U чітко відрізняється від більшості спечених алмазних відрізних дисків з того ж сегмента ринку, своєю агресивністю та довговічністю.

Широкий діапазон використання:

DT 350 U є універсальним відрізним диском для використання у будівництві:

▶ Старий бетон

▶ Бетон, універсальний

▶ Вапняно-піщаний камінь

▶ Тверда гірська порода

▶ Черепиця

▶ Будівельні матеріали

Широкі можливості використання:

DT 350 U пропонується для всіх видів електроінструментів.