Повний захист з коробками “Kronenflex”

Тра 30, 2019

Коробки, які Клінгспор пропонує для продуктів преміум-класу спеціальної лінійки, захищають відрізні шліфувальні круги від впливу навколишнього середовища і, тим самим, зберігають їхню продуктивність.

Круглі жовті пластикові коробки з чорною кришкою: їх можна побачити в металургійній промисловості та у промисловому будівництві, в слюсарних майстернях та на будівельних майданчиках.

Добре захищені відрізні шліфувальні круги преміум-класу готові до професійного використання. І коли необхідно обробити твердий метал – чи то сталь, нержавіючу сталь чи титан, бруси, труби чи плити – вони гарантують точний, чистий і майже вільний від грата розріз. Швидко і впродовж довгого часу. «З коробкою Kronenflex, ми пропонуємо варіант упаковки для вибраних продуктів преміум-класу з 2014 року», – каже Ральф Партш, продакт-менеджер компанії Klingspor. «Завдяки герметичній упаковці ці відрізні шліфувальні круги досягають на приблизно 40 процентів більше продуктивності ніж продукти, що зберігаються традиційно, – каже він, проводячи паралель з транспортом автомобілів.

«Нові транспортні засоби середнього класу транспортуються без особливого захисту на поїздах, але чим вища якість автомобілів, тим більше вони захищені від погодних умов та пошкодження». Іноді все залежить саме від упаковки. Те, що впливи навколишнього середовища псують матеріал, не є новим. У випробувальній лабораторії всі продукти регулярно перевіряються. Для відрізних шліфувальних кругів системи роботів записують кількість розрізів. «Одне можна сказати з впевненістю: Вологість повітря знижує продуктивність відрізних шліфувальних кругів за перші шість тижнів з моменту виробництва, але потім залишається стабільною протягом всього періоду зберігання, якщо вона правильно зберігається», пояснює Ральф Партш. Якщо круги відразу упаковуються герметично, вони максимально зберігають свої властивості. Умовою довгого збереження властивостей є те, що після вийняття круга коробка знову закривається. «Завдяки тому, що на одиницю упаковки є 25 кругів, користь для користувачів в промисловості є особливо великою, так як круги використовуються швидко», - каже пан Партш.

Новинка в асортименті коробок

Тим не менш, класична картонна упаковка як і раніше служить меті і пропонує надійний захист у багатьох місцях - навіть у щоденному використанні на будівельному майданчику. Щоправда, пластикова коробка має значні переваги, коли йде дощ або сніг. Упаковані в коробки відрізні шліфувальні круги користуються особливим попитом у Південно-Східній Азії, де переважає надзвичайно висока вологість у поєднанні з високою температурою.

 

Продукт преміум-класу

Отримайте на 40 % вищу продуктивність завдяки захисній коробці Kronenflex для наступних продуктів:

  • A 980 TZ 115 та 125 мм
  • A 960 TZ 115 та 125 мм
  • Z 960 TX 115 та 125 мм
  • K 960 TX 115 та 125 мм
  • A 946 TZ 125 та 230 мм